Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вітаємо з перемогами!

Дата: 15.05.2019 09:33
Кількість переглядів: 390

Фото без опису11 травня у м.Кропивницький відбулася Головна програма краси та творчості "Міні містер, Міні міс та Юна Міс Кропивницький 2019" в якій наші маленькі знам’янчани, як завжди, здобули перемогу. 

Шевченко Богдан - Міні Містер Кропивницький, Анна Шевченко - І Віце-міні міс Кропивницький, Яночка Фунтікова отримала титул Міні Міс ШАРМ, Ліза Шевченко отримала номінацію Міні-Міс - Талант. Вітаємо! Знам’янко, всі перемоги на твою честь!

Фото без опису11 травня в м.Олександрія відбувся  ХІІІ відкритий  Регіональний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "Сонячні танці" в якому взяли участь і вибороли І місце та ГРАН-ПРІ фестивалю в номінації народна хореографія, хореографічна група Народного аматорського ансамблю української пісні і Фото без описутанцю "Барвінок" та Зразковий аматорський хореографічний колектив "Веселка" міського Палацу культури, керівник Т.Часник.  

Широка популярність українського танцю пояснюється невичерпним Фото без описубагатством тем і сюжетів, щирістю, життєрадісним запалом, гумором. І все це дарують глядачам саме наші колективи.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень