Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з головами та секретарями будинкових комітетів міста

Дата: 09.07.2018 09:30
Кількість переглядів: 566

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулася нарада з членами органів самоорганізації населення нашого міста – головами  та секретарями будинкових комітетів.

Начальником відділу з питань призначення та перерахунку пенсій Знам’янського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталією Василівною Кучер було висвітлено питання пенсійного забезпечення в частині: порядку призначення та нарахування пенсій, що існує на даний час; змінах  щодо визначення права на пенсію та виплат пенсій внутрішньо переміщеним особам; змін призначення пенсій державним службовцям. Звернула увагу на необхідність дотримання основних вимог ведення діловодства при видачі довідок тощо.

Начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Наталією Василівною Біліченко була надана присутнім інформація щодо впровадження процесів децентралізації влади та реалізації закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на території України та області.

Фото без описуПро зміни в порядку нарахування та призначення житлових субсидій, що відбулися з 01 травня 2018 року,  інформувала начальник відділу прийому громадян та прийняття рішень управління соціального захисту населення Олена Володимирівна Грудницька.  

Начальник Знам’янського УЕГГ Казмірчук Олег Миколайович відповів на запитання присутніх, а також повідомив про можливості чергового диспетчера приймати на початку місця показники лічильників. 

Присутні голови та секретарі будинкових комітетів звернулися із запитаннями, що їх хвилюють до директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Олега Михайловича Рябова. Запитання стосувалися, як підвищення вартості послуг водопостачання та водовідведення, так і стану люкового господарства, профілактичних оглядів та ремонтних робіт інженерних мереж підприємства тощо.

Начальник Знам’янського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» Олескандр Миколайович Ковбасюк нагадав присутнім про те, що внутрішньо будинкові електричні мережі потребують своєчасного обслуговування та ремонту. Враховуючи, що внутрішня проводка будувалася в 50-х -60-х роках  і розрахована на меншу потужність, ніж наразі споживають домогосподарства, є необхідність її заміни. Звернувся з проханням надавати оперативну інформацію, вразі виявлення фактів самовільного встановлення електричного опалення. Олександр Миколайович також проінформував про введення в роботу концентру, який працює цілодобово.

Керівник комунального підприємства «Знам’янський ККП» Олег Миколайович Чернявський відповів на запитання присутніх голів та секретарів будинкових комітетів, прийняв до розгляду отримані зауваження та пропозиції.

Секретар міської ради Наталія Миколаївна Клименко подякувала присутнім представникам будинкових комітетів за їх активну громадську позицію та працю задля покращення умов проживання у ввірених їм будинках.

На нараді були присутні та прийняли участь у обговоренні питань порядку денного: 6 голів та 22 секретарі будинкових комітетів, депутат міської ради В.Мацко, О.Грудницька – начальник відділу прийому громадян та прийняття рішень управління соціального захисту населення, О.Казмірчук – начальник Знам’янського УЕГГ, Н.Кучер – начальник відділу з питань призначення та перерахунку пенсій Знам’янське об’єднане управління Пенсійного фонду України, О.Рябов – начальник Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», О.Ковбасюк – начальник Знам’янського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго», представники засобів масової інформації. 

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Біліченко Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень