Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2018 09:28
Кількість переглядів: 560

Фото без описуУрочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України в місті Знам’янка  відбулися 1 листопада в залі міської ради.

Участь в урочистих заходах взяли міський голова С.Філіпенко, секретар міської ради Н.Клименко,  помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко, депутат міської ради В.Мацко.

Фото без описуСеред учасників зібрання були працівники управління  соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів, міського управління Пенсійного фонду в місті Знам’янка та Знам’янському районі, міськрайонного центру зайнятості населення, Знам’янського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області; центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Знам’янського Фото без описупсихоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням, дитячого будинку-інтернату.

Насамперед зі словами привітань до присутніх звернувся міський голова Сергій Філіпенко, який висловив подяку працівникам соціальної сфери за самовіддану та наполегливу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.  Побажав добра і щастя, міцного здоров’я, достатку та родинного благополуччя.      

Фото без описуЗ вітальними словами виступили помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко та депутат міської ради В.Мацко,зазначивши, що роль працівника соціальної сфери особливо важлива. Саме від професіоналізму та відданості справі залежить повноцінне життя тих громадян, що потребують допомоги. Побажали родинного тепла, мирного неба над головою.

За сумлінну працю, високе почуття відповідальності, професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери відзнаками Кіровоградської обласної державної адміністрації, Департаменту Фото без описусоціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації, Знам’янської міської ради  були нагороджені кращі працівники.

Також особливу увагу   приділили   людям, які все життя присвятили піклуванню про інших людей, дарували їм родинне тепло, захист та співчуття, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку, а саме ветеранам соціальної сфери. 

Фото без описуНесподіванкою для всіх присутніх стало невеличке театралізоване дійство, підготовлене вихованцями гуртка «Ляльковий театр» Центру дитячої та юнацької творчості (кер.Крістіна Зайченко).

Святкову програму з нагоди професійного свята присутнім подарували  солісти студії вокального співу «MELOS» (кер.Руслан Павловський).  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень