Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Уміння бути гарною матусею – це дуже велика праця над собою, яка інколи потребує сторонньої допомоги

Дата: 21.05.2018 09:14
Кількість переглядів: 581

Фото без описуДень матері - це одне із самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди підтримає і буде самовіддано любити, не зважаючи ні на що.

Мати — саме та людина, яка своїм прикладом вчить ніжності і вірності, любові до ближнього. 

Уміння бути гарною матусею – це дуже велика праця над собою, яка інколи потребує сторонньої допомоги.

Фото без описуСаме з метою підтримки сімей у складних життєвих обставинах та надання їх професійної допомоги у налагодженні взаємостосунків в родині, 17 травня центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Н.Шевченко) було проведено зустріч до Дня матері із залученням психологів загальноосвітніх закладів міста.  

Учасникам зустрічі гостинно відкрив свої двері  територіальний  центр соціального  обслуговування (директор Т.Костікова).

Особливістю заходу стала невимушеність та відкритість його учасників. Завдяки вправам, які пропонували психологи М.Босненко, Н.Каракаш’ян, О.Денисова, О.Рац., мами мали можливість отримати навички Фото без описукомунікації в родині, прийомів заохочення та покарання дітей, вирішення конфліктних ситуацій, піклування про власне «Я» тощо. 

Діточки ж цей час присвітили малюванню вітальних листівок для своїх найдорожчих та найкращих матусь та ласуванню смачними солодощами ?.

Фото без описуТож сподіваємося, що всі побажання від організаторів заходу, психологів та самих матусь, що прозвучали в цей день, стануть реальністю і в їх оселях назавжди оселяться щастя і любов, розуміння і терпіння, радість і добробут.

Начальник відділу соціальної  роботи ЦСССДМ 
О.Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень