Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено зустріч міського голови С. Філіпенка з представниками батьківських колективів закладів дошкільної освіти нашого міста

Дата: 31.10.2018 14:02
Кількість переглядів: 582

Фото без описуПроведено зустріч міського голови С. Філіпенка з представниками батьківських колективів закладів дошкільної освіти нашого міста. Мета проведення зустрічі полягала у обговоренні питання організації харчування у садочках міста. Провідною темою обговорення стало питання якісного та повноцінного харчування дітей дошкільного віку.

В ході роботи проаналізовано вартість харчування вихованців закладів дошкільної освіти у різних територіально-адміністративних одиницях області та України. Беручи до уваги думку батьків та з урахуванням фінансових можливостей міського бюджету прийнято рішення щодо збільшення вартості харчування.

Також, досягнуто домовленостей щодо зміни розміру батьківської плати. Станом на сьогодні батьки сплачують 60% від загальної вартості дітодня, міський бюджет – 40%. Результатом проведеної зустрічі стала зміна відсоткового співвідношення і тепер буде становити 50/50.

Вікова категорія вихованців

Вартість харчування на день станом на 31.10.2018 р.

Запланована вартість харчування на день з 01.12.2018 р.

Розмір оплати за один день харчування

Батьки

Міський бюджет

Було

Стане

Було

Стане

Від 0-до 3 років

21 грн.

25 грн.

12,60

12,50

8,40

12,50

Від 3 – до 6 (7) років

23 грн.

28 грн.

13,80

14, 00

9,20

14,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Якісне та повноцінне харчування дітей є запорукою здорової нації. Відповідальність за якість харчування покладена на керівників закладів дошкільної освіти та відділ освіти. Завдяки підтримці громадськості міста, міського голови зроблено ще один крок для забезпечення благополуччя найменших мешканців нашого міста. 

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень