Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 18.04.2018 09:02
Кількість переглядів: 520

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики  та гласності Н.Коленченко за участі секретаря міської ради Н.Клименко відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Мацко), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.Н.Коленченко), з питань освіти, культури, молоді та спорту (гол.Ю.Сопільняк) під час яких депутати розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду чергової п’ятдесят третьої сесії міської ради в квітні поточного року.

На засіданні детально обговорювалися проекти рішень «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік», «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за 2017 рік», «Про затвердження Програми запровадження в місті Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки», «Про затвердження Положення щодо порядку надання значної матеріальної допомоги громадянам на лікування» та інші.

Присутні заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень та отримали відповіді на всі поставлені запитання. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами виконавчого комітету І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних  підрозділів  апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, керівник комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявський.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на веб-сайті Знам’янської міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень