Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Музика мого дитинства

Дата: 03.06.2019 09:04
Кількість переглядів: 559

Фото без описуОсь і завершився навчальний рік. Позаду залишилися хвилюючі моменти екзаменів, конкурсів та концертів. Фінальною подією у роботі педагогічного та учнівського колективів Знам’янської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка став випускний вечір «Музика мого дитинства», присвячений Дню Міжнародного  захисту дітей.

На це свято з сумом та радістю чекало 22 Фото без описувипускника закладу, які 30 травня 2019 року отримали свідоцтва про здобуття початкової спеціалізованої мистецької освіти.

Свідоцтво з відзнакою та грамоту за відмінне навчання та активну участь у творчому житті школи отримала учениця по фаху скрипки Пожар Ксенія. Фото без описуПодякою була відмічена її бабуся Мельник Валентина Володимирівна за відмінне виховання онуки.

Ще 12 випускників отримали  грамоти за досягнуті успіхи у навчанні. Це Абрамова Дар’я, Мілюкова Катерина, Русін Валерій, Онищенко Владислав, Нечипоренко Юлія, Ратушна Крістіна, Рябошапка Марія, Сімакова Надія, Мілюков Антон, Балан Денис, Фото без описуШкуренко Олег та Шкуренко Вадим. Святково прибрана зала була наповнена атмосферою творчості та домашнього затишку.

Ведучі заходу: завідуюча вокально-хоровим відділом Малініна Діна Олексіївна та учні Пожар Ксенія і Русін Валерій дарували всім присутнім чудовий настрій. А випускники присвятили всім присутнім свій  останній шкільний  концерт.  На  святі була присутня начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна, яка звернулася з вітальною промовою до випускників. Світлана Миколаївна вручила свідоцтво з відзнакою та грамоту Пожар Ксенії.

До побажань на адресу випускників приєднались: директор школи Івасенко С. В., заступник директора з НВР Яблуновська Н. А. Зі словами вдячності від батьків звернувся Сімаков Ігор Іванович, який висловив адміністрації школи та викладачам подяку за плідну, наполегливу працю.

Фото без описуПриємно також відзначити, що педагогічний колектив мистецького закладу зробив все можливе, аби виконати важливу місію по вихованню працелюбності учнів, розвитку вміння організуватися і раціонально розподілити свій час, прищепленню смаку до мистецтва, пробудженню творчого начала, яке знадобиться в їх подальшому житті.

На завершення вечора на подвір’ї школи випускники прикрасили калину емблемами музичної школи з побажаннями наступним випускника школи. Щасливої вам дороги випускники! Пронесіть через життя любов до мистецтва – вічного і неповторного!

Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень