Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 12.04.2018 09:04
Кількість переглядів: 579

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка С.І. 05 квітня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 проекти рішення, затверджено 21.

Знам’янське міжміське комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації» виконує понад 10 видів робіт. Це виготовлення технічної документації на об’єкти нерухомості, документів на приватизацію квартир, видача свідоцтв про право власності, копій технічних паспортів, інформаційних довідок, підготовка документів на прийняття в експлуатацію й узаконення нерухомого майна та інші.

Упродовж 2017 року підприємством виконано 645 замовлень, від населення – 630, від організацій – 15.
За 12 місяців 2017 року КП «Бюро технічної інвентаризації»отримало доходу від надання послуг у сумі 565,4 тис. грн., що на 100,3 тис. більше, ніж у 2016 році. Прибуток за звітний період склав 7,3 тис. грн., - про це інформувала на засіданні виконавчого комітету його керівник Л.Голова. За результатами показників фінансово-господарської  діяльності роботу цього комунального підприємства визнано задовільною.

Із прибутком у сумі 114 тис. грн. спрацювало у 2017 році й комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг», яке надає послуги з вивезення твердих побутових відходів, утримання будинків і споруд, поточного та капітального ремонту зовнішнього освітлення, оренди торгових місць, здійснення організації поховань померлих тощо. За 2017 рік підприємством отримано чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) у сумі 10768 тис. грн. Витрати підприємства, без урахування податку на прибуток, склали 14529 тис. грн. Витрати на оплату праці становлять 39 відсотків.  Роботу  КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» визнано задовільною. 

Протягом  2017 року редакцією газети «Знам’янські вісті» випущено 101 номер газети, що на 2 номера газети менше ніж в 2016 році (103 номера), з разовим тиражем 5000 примірників. Загальний тираж  в звітному періоді склав 505000 примірників 
В цілому за 2017 рік комунальним підприємством  редакція газети "Знам’янські вісті" отримано чистого доходу від реалізації в сумі 421 тис. грн., що на  133,7 тис. грн. більше  ніж за 2016 рік (287,3 тис. грн.). На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Прибуток  склав 13,8 тис. грн. Протягом звітного періоду комунальне підприємство отримало з міського бюджету фінансову підтримку у розмірі 473,2  тис.грн., що на 79,2 тис.грн. більше ніж в  2016 році.
Такою ж була оцінка фінансово-господарської діяльності редакції газети «Знам’янські вісті».

«Спорт для всіх – спільна турбота» таку назву має міський етап Всеукраїнського місячника, що стартував у Знам’янці з 1 квітня і триватиме до кінця місяця. Його організовано для покращення умов для занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення. На засіданні виконавчого комітету затверджено склад організаційного комітету та план заходів. Ним передбачено проведення інвентаризації існуючих спортивних майданчиків, їх поточний ремонт і упорядкування територій, залучення будинкових комітетів та ОСББ до облаштування дитячих спортивно-ігрових майданчиків на прибудинкових територіях.

Для забезпечення повноцінного та якісного харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та дітей у закладах дошкільної освіти, виконавчий комітет Знам’янської міської ради прийняв рішення «Про харчування дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи на 2018 рік». До кінця нинішнього року безкоштовне харчування буде організовано для учнів 1-11 класів міських шкіл, які мають відповідний статус, а в дитсадках до кінця 2018 року батьків таких дітей, які мають статус «діти, потерпілі від наслідків Чорнобильської катастрофи», буде звільнено від сплати за харчування.

Для оздоровлення дітей у  рамках реалізації Програми соціального захисту населення міста Знам’янки на 2018-2020 роки міськвиконком затвердив Порядок санаторно-курортного оздоровлення дітей віком до 7 років у супроводженні одного дорослого з числа сімей загиблих учасників АТО. Він визначає механізм використання коштів міського бюджету для забезпечення санаторно-курортними путівками дітей віком до 7 років для оздоровлення.

Управління соціального захисту населення проводить закупівлю путівок шляхом укладання тристоронньої угоди з санаторно-курортним закладом, управлінням та одним із дорослих членів сім’ї загиблого учасника АТО, який супроводжуватиме дитину. У разі, якщо родина загиблого учасника АТО не скористалася санаторно-курортною путівкою, грошова компенсація не виплачується.

Прийняття рішення виконавчого комітету про затвердження вартості на платні медичні послуги дає можливість привести вартість платних медичних послуг до економічно - обґрунтованого розміру, що відповідатиме витратам установи, які надаються КЗ "Знам'янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка".

Виконавчим комітетом прийнято 5 рішень з питань призначення піклувальника   неповнолітній дитині, участі батька у вихованні дитини, соціального захисту дітей,  їх житлових та майнових прав. 

Рішенням виконавчого комітету присвоєно  окремі адреси житловим приміщенням (соціальному житлу) та надано дозвіл строком на п’ять років для розміщення зовнішньої рекламної конструкції (рекламний щит) розміром 3,00м х 6,00м на газонній частині по вул. Михайла Грушевського навпроти пам’ятно-технічного знаку «Т-34» та зовнішньої рекламної конструкції (рекламний щит) розмірами 3,00м х 6,00м біля будинку 122-Б по вул. Віктора Голого у м. Знам’янка Кіровоградської області.
Рішенням виконавчого комітету внесено  зміни  до  складу постійно діючої комісії для проведення обстежень стану зелених насаджень міста,  а  саме залучено представника громадської ради  при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради  (за згодою голови громадської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень