Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам’янській дитячій музичній школі ім.. М. В. Лисенка відбувся зворушливий та щирий концерт відділу фортепіано та концертмейстерства присвячений Дню 8 Березня

Дата: 11.03.2019 09:03
Кількість переглядів: 484

Фото без описуВ Знам’янській дитячій музичній школі ім.. М. В. Лисенка відбувся зворушливий та щирий концерт відділу фортепіано та концертмейстерства присвячений Дню 8 Березня. 

У мові всих народів світу немає слова святішого від слова Мама. Немає любові, сильнішої від материнської, немає ніжності, ніжнішої від ласки і клопотів материнських, немає тривоги, тривожнішої від безсонних ночей і не зімкнутих очей материнських. Мама – берегиня роду людського.Концерт був присвячений також бабусям, сестричкам та всім жінкам, які були присутні в залі.

Фото без описуУ програмі концерту приймали участь учні викладачів Коваленко Є. В., Бодні І. М., Терьошиної Ю. Г., Бодні Н. А., Гурської Н. Г., Голубової Н. В.

Яскравою прикрасою концерту став виступ учениці Стриженко Лариси з  її викладачем Малініною Д. О. Вона виконала пісню «Вишиванка». А на завершення концерту дует викладачів Тихонюк О. В. та Малініної Д. О. виконали пісню І. Поклада «Зелен клен».

Фото без описуУ залі вирувала атмосфера свята, родинного затишку, щирих почуттів та емоцій. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень