Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершено роботу чергової шістдесят третьої сесії міської ради

Дата: 18.12.2018 09:01
Кількість переглядів: 383

14 грудня 2018 року,  під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича, за участі секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни,  завершено роботу чергової шістдесят третьої сесії міської ради.

Як було проінформовано раніше, залишався для включення до порядку денного проект №58 «Про створення тимчасової контрольної комісії для перевірки стану вирішення питань створення медичного простору, матеріально-технічного забезпечення міської лікарні, ефективного використання приміщень лікарень, розташування відділень» (суб’єкт подання Н.Данасієнко), що вносився до порядку денного у порядку нормативно-правового акту, а також, враховуючи надходження субвенцій з державного бюджету, існувала нагальна необхідність розгляду питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».

За результатами голосування, проект рішення №58 не набрав необхідної кількості голосів та не був включений до порядку денного.
За пропозицією міського голови Сергія Івановича Філіпенка, було запропоновано включити до порядку денного проект №59 «Про внесення доповнення до  Програми економічного  і  соціального  розвитку  міста Знам’янка  на 2018  рік», а також повернутися до голосування за включення до порядку денного питання №2 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік». Пропозиції були підтримані депутатами.

Таким чином, за результатами роботи, міська рада затвердила 2 з 59 рішень міської ради, що були запропоновані міським головою та спільним засіданням постійних комісій під час розгляду питань шістдесят третьої сесії міської ради, а саме: «Про  внесення доповнення до  Програми  економічного  і  соціального  розвитку  міста Знам’янка  на 2018  рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Відповідно до рішення міської ради «Про  внесення доповнення до  Програми  економічного  і  соціального  розвитку  міста Знам’янка  на 2018  рік», що було підготовлено відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.11.2018р. №867-р «Деякі питання розподілу у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та листа начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Клименко Л.А. від 22.11.2018р. №01-20/2224,  внесено доповнення до розділу «Освіта» Переліку соціальних заходів, реалізація яких буде здійснюватися у 2018 році, у рамках програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2018 рік м. Знам’янка Програми  економічного  і  соціального  розвитку міста Знам’янка  на 2018  рік, затвердженої  рішенням  міської  ради від 17.11.2017 р.  №1180. Як наслідок прийняття даного проекту рішення - можливість фінансування проектів за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та співфінансування з міського бюджету, а саме: «Придбання спортивного обладнання та інвентарю для закладів освіти м.Знам’янка та смт Знам’янка Друга» ( загальна вартість – 92,7 тис. грн., у  т.ч.: кошти державного бюджету – 90,0 тис. грн., міського бюджету – 2,7 тис. грн.) та «Придбання меблів, обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування для Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи» ( загальна вартість – 51,5 тис. грн., у  т.ч.: кошти державного бюджету – 50.0  тис. грн., міського бюджету - 1.5 тис. грн.).

Рішенням міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік», за результатами голосування, було підтримано тільки ті пропозиції, що стосувалися коштів субвенцій, що були передбачені місту станом на 14.12.2018 року, а саме:

851,0 тис. грн.  - на заробітну плату з нарахуваннями працівникам міської лікарні (відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 19.11.2018р. №858-р "Про затвердження розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2018 рік"), за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров'я за рахунок коштів медичної субвенції;

315,0 тис. грн. - на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, у т.ч.: 250,0 тис. грн. (відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 19.11.2018р. №858-р "Про затвердження розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 2018 рік"), за рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері охорони здоров'я за рахунок коштів медичної субвенції; 20,0 тис. грн. – на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет, відповідно до рішення сесії Диківської сільської ради від 05.11.2018 р. №413; 45 тис. грн. - кошти Пантазіївської, Цибулівської, Дмитрівської сільських рад ( за рахунок інших субвенцій ( Знам’янський районний бюджет));

455,0 тис. грн. - на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам, за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету, у т.ч. на оплату праці – 281,1 тис. грн.;

581,04 тис. грн. - придбання житла дітям – сиротам, за рахунок субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа;

144,2 тис. грн. – на придбання спортивного обладнання та інвентарю для закладів освіти м. Знам’янка та смт Знам’янка Друга ( загальна вартість – 92,7 тис. грн., у  т.ч.: кошти державного бюджету – 90,0 тис. грн., міського бюджету – 2,7 тис. грн.) та придбання меблів, обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування для Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ( загальна вартість – 51,5 тис. грн., у  т.ч.: кошти державного бюджету – 50.0  тис. грн., міського бюджету - 1.5 тис. грн.).

Депутати, що були присутні під час засідання чергової 63 сесії міської ради: Н.Клименко, О.Антоненко, О.Бойчук, С.Каратєєв, Ю.Клюка, О.Луц, І.Микуляк, М.Терновий, О.Тітарєв, С.Філіпова, І.Грінченко, І.Зіньковська, Н.Коленченко, О.Кузін, С.Лєвінте, В.Мацко, О.Рубан, Ю.Сопільняк, А.Мороз.

У  пленарному засіданні чергової шістдесят третьої сесії  міської ради брали участь: заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, мешканці міста, представники засобів масової інформації.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень