Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 25.07.2018 08:56
Кількість переглядів: 457

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулися засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Луц) та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Н.Коленченко) під час яких депутати розглянули проекти рішень (крім питань регулювання земельних відносин), що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради в липні поточного року.

Присутні члени постійних комісій мали змогу поставити запитання начальнику штабу А.Кравчуку щодо інформації Знам’янського відділу поліції про роботу підпорядкованого підрозділу щодо виконання наданих повноважень за 2017 рік.

Перший заступник міського голови В.Загородня представилиа на розгляд депутатів проект рішення «Про надання дозволу на безоплатну передачу з балансу Знам’янської центральної районної лікарні на баланс комунального закладу «Знам’янська міська лікарня  імені А.В.Лисенка» будівель та споруд», який, за результатами розгляду, було запропоновано винести на розгляд міської ради з доповненнями в частині передачі будівель та споруд на баланс та в оперативне управління.

Широке обговорення відбулося під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради  сьомого скликання  у новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776». Зауваження з даного питання, а також необхідність внесення уточнень до запропонованих змін, висловлювали як присутні депутати, так і начальник юридичного відділу Ю.Данільченко.

Депутати також детально зупинилися на проектах рішень, що стосуються питань майна комунальної власності, житлово-комунального господарства, стану виконання Міських програм тощо.

Присутні заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, заступники міського голови,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» І.Муравський.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     Н.Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень