Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Звітний концерт вокально-інструментального ансамблю «Ретро»

Дата: 15.04.2019 08:56
Кількість переглядів: 525

Фото без описуВ залі міського Палацу культури пройшов звітний концерт вокально-інструментального ансамблю «Ретро» (кер. М. Золотарьов). ВІА «Ретро» є одним з колективів, яким пишається МПК, який люблять знам’янчани та який знають за межами міста. 

Творчість вокально-інструментального ансамблю - це голос 1980- 2000 років. Люди, чия молодість припала на цей період, зберігають яскраву пам'ять про студентське життя, пісні біля багаття, закоханості і романтики.

Фото без описуДушевна чистота і проникливість пісень з їхнього репертуару нікого не залишають байдужими. Цим і обумовлюється популярність творчості колективу не тільки в нашому місті. ВІА «Ретро» - це дійсно свято для душі. 

Сьогоднішній концерт дозволив глядачу перенестися в час приємних спогадів. А для тих, хто не застав цей час – була унікальна можливість відчути атмосферу неповторної і насиченої музичної епохи.

Глядач гідно оцінив кропітку творчу працю учасників колективу. Щирі, гучні Фото без описуоплески – це висока оцінка творчості «Ретро», яка надихає не зупинятись, а продовжувати працювати над новим цікавим репертуаром, професійним виконанням пісень.

До скорих зустрічей з ретро піснею, ретро музикою, гарним настроєм!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень