Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оголошено конкурс дитячих малюнків до Дня Святого Миколая

Дата: 13.12.2018 08:56
Кількість переглядів: 722

Фото без описуВиконавчий комітет Знам’янської міської ради оголошує конкурс малюнків, приурочених Дню Миколая Чудотворця на офіційній сторінці міської ради та на  сторінці установи в соціальній мережі Facebook.

«Запрошуємо дітей міста Знам’янка взяти участь у конкурсі дитячих малюнків до Дня Святого Миколая! На переможців очікують призи. Конкурс дитячих малюнків триватиме від 13 грудня до 18 грудня».  

Після того, як ви відправите дитячу роботу, вона буде опублікована на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Конкурс дитячих малюнків» та на сторінці установи в Facebook.

Умови:

1) У конкурсі можуть брати участь діти віком від 3 до 13 років включно. Потрібно намалювати малюнок-бажання до Святого Миколая і самому чи за допомогою батьків надіслати його на електронну пошту міської ради  org_znam@zn-rada.gov.ua 

 Малюнок не повинен мати комп'ютерних вставок. Формат А-4. Роботи приймаються до 18 грудня за адресою:   м. Знам’янка, вулиця Михайла Грушевського, 19, каб 4. Телефон для довідок: 2-20-43.

2) Переможці обиратимуться у трьох вікових категоріях – 3-6 років, 7-10 років та 11-13 років. У кожній віковій категорії буде свій переможець.

3) Малюнок слід підписати (назва малюнка, ім’я та прізвище дитини) та подати контактний номер телефону, за яким можна буде зв’язатися з батьками дитини після підбиття результатів конкурсу. ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ ВІК ДИТИНИ!!!
Вручення призів відбудеться під час відкриття Головної Ялинки міста, яке відбудеться      19 грудня 2018 року о 16.00 год. біля міського Палацу культури.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень