Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

55 років Будинку культури смт Знам’янка Друга

Дата: 12.11.2018 08:53
Кількість переглядів: 544

Фото без опису8 листопада 2018 року Будинок культури смт Знам’янка Друга святкував свій день народження, йому виповнилося 55 років. Ця ювілейна дата зібрала усіх у затишній, святковій залі. 

З вітальним словом виступив міський голова Філіпенко Сергій Іванович, теплим привітанням та побажаннями він від усієї душі привітав з ювілейною датою. 

З вітанням виступила і начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна, яка побажала процвітання та натхнення, адже культура надихає на великі звершення. 

Фото без описуАле на цьому вітання не закінчилося, з привітанням виступив селищний голова Москаленко С.Б. та нагородив почесними грамотами та подяками колишніх працівників Будинку культури, нинішніх художніх керівників, колективи, гуртки та солістів. 

Фото без описуБудинок культури та його колектив разом з учасниками художньої самодіяльності отримали багато привітань та компліментів. Це чудовий заряд енергії та натхнення на подальшу працю.

Урочиста частина пройшла на одному диханні, адже всі із цікавістю та с приємним відчуттям згадували, як все починалося, а хто не знав то із задоволенням послухав  історію створення Будинку культури.

Фото без описуПісля урочистої частини на всіх глядачів та гостей свята чекало багато сюрпризів, танцювальних номерів, гарних пісень, теплих слів, та веселощів.

Фото без описуУ фойє Будинку культури, усіх зустрічала виставка прикладного мистецтва. Витвори, які зробили учні гуртка «Творча майстерня» та майстрині нашого селища, а саме Малохатко Вікторія та  Янкович Світлана. Вони багато років поспіль завжди приймають участь в усіх великих святах Будинку культури та своїм умінням чарують усіх.

У святковому концерті прийняли участь: вокальний колектив «Горлиця», вокальна група Будинку культури, театральна група «Театрали»; Гурток Фото без опису«Творча Майстерня», хореографічний колектив «Сузір’я» ЦДЮТ, дует «2А», Анатолій Делістьянов, Галина Рибнікова, Світлана Свірбій.

Це був яскравий, насичений, незабутній, чудовий концерт, який в котрий раз Фото без описудоказує, що Будинок культури смт Знам’янка Друга процвітає, живе та дарує всім свої свята, які нікого не залишають байдужими. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень