Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Традиційний рок-фестиваль «Фа-Мі-ч»

Дата: 03.07.2018 08:53
Кількість переглядів: 510

Фото без опису30 червня. Прекрасний літній вечір. І прекрасний час для проведення вже традиційного рок-фестиваль «Фа-Мі-ч», який був підготовлений відділом дозвілля та роботи з молоддю міського Палацу культури (зав. В.Кравченко).

В нашому місті багато є людей яких об’єднує музика. Більшість з них грають на різних музичних інструментах. Таке захоплення поєднало і учасників гуртів які брали участь у фестивалі.

Глядач мав змогу почути талановиті гурти нашого міста, району та гостей з Чигирина, а це гурт "Puma" (кер. С.Піщиков), "Dobra Vam" (м.Чигирин, кер.Клименко Влад), "Місто доріг" (с.Богданівка, Владислав Фото без описуМоскаленко), «Zedimus Zedd» (кер. Сергій Бурлаков) та "Простір" (м.Чигирин, кер. Віталій Підлісний). 

Стиль виконання Чигиринських гуртів можна охарактеризувати як фолк-рок, у їхньому доробку  авторські пісні на патріотичні, ліричні та звичайно ж, романтичні теми.

Наші, знам’янські гурти виконують композиції переважно рокового направлення з джазблюзовим відтінком.

Фото без описуНастрій гарний, неймовірне виконання старих і нових композицій та оплески глядача, все, що потрібно для гарного свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень