Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 13.05.2019 08:52
Кількість переглядів: 455

Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка  Сергія Івановича   10 травня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого був винесений 21 проект   рішення,  затверджений 21.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: призначено опікуна малолітній  дитині-сироті; надано дозвіл на дарування житлової квартири, право користування  якою  належить  малолітній та неповнолітній  дитині;   надано статус трьом дітям, які постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини, для її тимчасового виїзду за межі України; прийнято рішення про відібрання малолітньої дитини  з сім’ї матері, де є  реальна загроза життю та здоров’ю  дитини.

Надано дозвіл   опікуну над недієздатною особою на виконання правочинів з майном, яке належить недієздатному. Поставлено багатодітну сім’ю  в першочергову чергу квартирного облік, учасника бойових дій  -  в позачергову чергу інвалідів війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, а також в окремі списки зведеної бази даних квартирного обліку учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції. Продовжено строк дії договору найму соціального житла  терміном на п’ять років.

З метою отримання інформації щодо стану реалізації заходів Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки за 2018 рік заслухано на засіданні виконавчого комітету інформацію про хід виконання вищезазначеної Програми. Дано доручення відділу  забезпечення діяльності міської ради  винести проект рішення «Про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки за 2018 рік» на розгляд чергової сесії міської ради.

Фото без описуПроаналізовано  виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за І квартал 2019 року та  затверджено звіт про його виконання.                                               

З метою упорядкування  повноважень та завдань центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 23 січня 2019 року №43  «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» погоджено  Положення про Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції  та надано доручення директору центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н. Шевченко  підготувати на розгляд Знам’янської міської ради  проект рішення про затвердження Положення про Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  в новій редакції.

З метою підвищення ефективності роботи структурних підрозділів виконавчого комітету та територіальних органів міністерств і відомств України щодо забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів  рішенням виконавчого комітету затверджено  склад та Положення про міську комісію з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків.   

У зв’язку  з  відсутністю претендентів  на  участь  у  конкурсі з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для  організації  проведення конкурсу  з  перевезення  пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування  м. Знам’янка, який  мав  відбутися 20  березня 2019  року рішенням виконавчого проведення конкурсу покладено на виконавчий комітет  Знам’янської міської ради та доручено відділу  економічного  розвитку,  промисловості, інфраструктури  та  торгівлі забезпечити організацію   з підготовки та  проведення конкурсу з перевезення пасажирів  на  міських  автобусних  маршрутах  загального  користування  м. Знам’янка.

Розглянуто  повідомлення громадської організації дитячо-молодіжного об’єднання «Нове покоління» про проведення масового заходу та надано дозвіл  на проведення масового заходу – рок-концерту «Рок проти наркотиків» 26 травня 2019 року на площі Героїв Майдану. 

Розглянуто звернення Знам’янського міського відокремленого підрозділу Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» та надано дозвіл на встановлення на Привокзальній алеї арт-об’єкту «Віршована алея», присвяченого 150-річчю м.Знам’янка.

Розглянуто  заяви    щодо  присвоєння окремої адреси нежилому приміщенню  та про зміну адреси земельній ділянці.

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2009 року №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу  рішенням виконавчого комітету затверджено список  для виконання безоплатного ремонту житла, в який включений  член сім’ї померлого ветерана війни.

Затверджено акт обстеження зелених насаджень та надано дозвіл голові правління ОСББ    на  видалення  одного аварійного дерева.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень