Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні – продовжуються!

Дата: 24.07.2018 16:48
Кількість переглядів: 541

Фото без опису    Малювання – це улюблене захоплення маленьких користувачів центральної бібліотеки. Вони із задоволенням малюють все, що бачать. Так вони пізнають навколишній світ. Протягом літа в дитячому відділі бібліотеки проходить конкурс дитячого малюнка «Без сім’ї немає щастя на землі», тож дітлахи малюють все, що на їх думку, пов’язане з сім’єю. Працівники бібліотеки заохочують своїх користувачів розмальовками з улюбленими  героями мультфільмів. 

    В рамках реалізації проекту вихідного дня  «Мистецькі вихідні» 21 липня 2018 року в міській юнацькій бібліотеці відбулися літературні посиденьки  «Літературні вузлики» на які завітали користувачі – діти.  Весело, цікаво та  як завжди  із користю діти  мандрували  сторінками   улюблених  книжок, вгадували їх героїв.  Кожна дитина зуміла тут проявити свою кмітливість, винахідливість, знання та здібності.  Всі були активні, тож захід пройшов весело, цікаво.

    До бібліотеки – філії №3 на літературний WEEKEND «Літнє читання – цікаве дозвілля» Фото без описузнову завітали маленькі читачі. У програмі заходу були літературні вікторини, конкурси та цікаві рухливі ігри і забави. На завершення діти взяли участь у майстер – класі «Квітка латаття».

    22 липня  традиційно  в рамках мистецьких вихідних  працівники міського Палацу культури спільно з ГО «Дай лапу» запустили фотопроект "Не проГАВ друга", для малечі провели цікаву вікторину зі знань дітей про життя котів, малювали олівцями, крейдами, ліпили з пластиліну своїх домашніх улюбленців. 

    Для дорослих о 19.00  молодий, талановитий гурт з с. Богданівки «Місто доріг» подарував драйвовий виступ, яким енергійно надихнув, добре зарядив позитивом знам’янську молодь.

Фото без описуФото без опису

Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень