Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 02.04.2019 08:47
Кількість переглядів: 443

Фото без описуПід головуванням  керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради Ратушної І.О. було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На засіданні комісії розглядалося 6 питань, а саме:  1-звернення  про порушення прав та обмеження свобод неповнолітньої особи; 1-про повернення з КЗ «Центр  соціально-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради неповнолітньої дитини в сім’ю матері; 1-про надання статусу дитини,  яка постраждала в наслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітнім дітям; 1-про надання дозволу на дарування квартири, право  користування  якою належить  малолітній  та неповнолітній дітям; 2-про надання висновку про доцільність встановлення опіки та відповідність її інтересам дитини. 

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей, обговорені членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті виважені рішення та надані рекомендації, спрямовані на захист прав та інтересів дітей: 2 проекти рішень будуть винесені на розгляд виконавчого комітету Знам’янської міської ради,  2-підготувати висновок про доцільність встановлення опіки та відповідність її інтересам дитини; 1-підготувати відповідь на звернення;  1-інформацію прийняти до відома та повернутися до розгляду питання після виконання батьками наданих рекомендацій. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень