Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка відбувся традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти»

Дата: 12.11.2018 08:46
Кількість переглядів: 508

Традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти» відбувся в Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка. В цьому році він особливий, ювілейний, а ще присвячений Всеукраїнському Дню працівника культури. 

Вже п’ять років поспіль вихованці закладу демонструють свої вміння та захоплення. Фестиваль був започаткований у 2013 році, з метою  патріотичного виховання, любові до Батьківщини та всебічного  розкриття талантів та вмінь учнів закладу. 

Долучились до фестивалю і викладачі, свої роботи для виставки надали Тихонюк О. В. та Потапчук Л. Я. Понад 60 учасників презентували свої захоплення. 

Протягом тижня працювала виставка робіт юних майстрів: малюнки,  вишивка, вироби виконані в техніці орігамі та квілінг, вироби з бісеру, різноманітні прикраси. 

А на гала – концерті фестивалю, який відбувся 08 листопада 2018 року глядачі могли насолодитися сценічною майстерністю вихованців.  Учасники демонстрували свої вокальні та танцювальні вміння, змагалися в майстерності декламування віршів та читанні гуморесок. 

Цьогорічний фестиваль зібрав на сцені багато родинних ансамблів. 

Це  вокальний ансамбль родини Мілюкових, танцювальний – Іванюк Аделії та Іванюк Анни, інструментальний ансамбль сім’ї Шимко. Тимчій Аксенія виконала власний музичний твір, який дівчина присвятила своєму батькові. 

Поетичні рядки, складені Пожар Ксенією, прийшлись до душі кожному глядачу. Теплу атмосферу свята створювала ведуча, викладач фортепіанного відділу, Гурська Н. Г. 

Всі учасники фестивалю отримали дипломи, а  присутні насолоду та незабутні емоції від свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень