Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва

Дата: 19.04.2019 08:39
Кількість переглядів: 450

Фото без описуПід головуванням голови комісії Р.Кондратьєва відбулося засідання постійної комісії  з питань землекористування та будівництва. 

Комісія розглянула 42 питання регулювання земельних відносин, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради у квітні поточного року.

Під час обговорення питань порядку денного запитання членів постійної комісії стосувалися розмірів площ земельних ділянок та підстав для їх уточнення; термінів дії рішень, що встановлюються  міською радою для подання на затвердження проекту відведення земельної ділянки  тощо.

Депутати детально розглянули питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.03.2011 року № 167 «Про затвердження коефіцієнтів орендної плати за земельні ділянки на території м. Знам’янка»» та «Про внесення змін до рішення міської ради   від   23.01.2015 року № 1597 «Про ставки земельного податку у м. Знам’янка з 01.01.2015 року (відповідно до грошової оцінки земель міста»». 

На запитання членів постійної комісії щодо питань порядку денного відповідала начальник відділу земельних питань А.Грицюк.

За результатами розгляду питань регулювання земельних відносин, комісією було надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, І.Грінченко – члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, начальник відділу земельних питань А.Грицюк. 
        
Відділ забезпечення діяльності  міської ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень