Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У міському Палаці культури відбувся святковий концерт «Країна танцю»

Дата: 02.05.2018 08:33
Кількість переглядів: 509

Танець – це основа нашого позитивного емоційного стану, це у нас у крові. Танець – це другий світ нашого «я», у якому ми здорові, щасливі, і в повній гармонії із собою. 

До Міжнародного Дня танцю, 28 квітня, у міському Палаці культури відбувся святковий концерт «Країна танцю». І ми раді тому, що  знам’янчани, стали частиною цього прекрасного дійства. 

А ще більше ми пишаємось тими, хто це мистецтво дарував: танцювальний колектив «Топотушки», танцювальна група народного аматорського ансамблю української пісні та танцю "Барвінок", дитячий зразковий танцювальний колектив "Веселка" міського Палацу культури, керівник Т. Часник; колектив бального танцю «Грація» міського Палацу культури, керівник В. Кондратюк; танцювальний клуб «Лейла», керівник  І. Охріменко; танцювальний колектив естрадного танцю «Сузір’я» центру дитячої та юнацької творчості,  керівник О. Андрєєва.

Свято пройшло на одному подиху і крапкою став танцювальний флешмоб в якому об’єдналися всі учасники концерту і глядач. Разом у флешмобі взяло участь 500 людей. І це рекорд!!!

Завідуюча відділом 
дозвілля та роботи з молоддю МПК                
В. Кравченко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень