Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бабусі дякували зі сльозами на очах

Дата: 03.06.2019 08:31
Кількість переглядів: 505

Фото без опису31 травня до кабінету міського голови Сергія Філіпенка на передсвяткову зустріч приходили особливі гості: діти загиблих в АТО знам’янських воїнів.

Це вже стало традицією: напередодні Міжнародного дня захисту дітей малечу, разом із батьками, бабусями, запрошують "в гості" до міського голови. Їм вручають подарунки, грошову допомогу, безкоштовні квитки на дитячі атраціони. 

Цей рік не став вийнятком. Разом із міським головою малечу вітали зі святом перший заступник міського голови Валентина Загородня, начальник Фото без описууправління соцзахисту Алла Волошина, голова громадської організації "Знам’янська спілка ветеранів АТО" Володимир Герич. 

Зустріч мала теплу, сімейну атмосферу. Поговорили з присутніми бабусями про дітей, а також і про те, хто і як планує провести літо. Адже поки найменші із цих дітей відпочиватимуть на канікулах, Валерія Капелюха, як найстарша серед них, складатиме іспити. 

"Маленький Тимофій - справжня непосида, - із посмішкою розповідала про Фото без описумаленького онука Ніна Іванівна Носкова. Вона тепер виховує його сама, замість загиблої доньки. - Нога у гипсі, а він все одно не всидить на місці. Щоб гіпс не заважав, на скейті пересувається!"

- Відпочивайте, набирайтеся сил! - побажав дітям міський голва Сергій Філіпенко. - Нехай ці подарунки радують вас, нехай ніщо вас не засмучує!

- Бажаю вам цього літа не тільки здоров’я своє зміцнити, а й знайти собі багато друзів! - приєднався Фото без описудо розмови Володимир Герич. - Але запам’ятайте головне: ви повинні не тільки бути здоровими, добре навчатися, але й слухатися маму, бабусю, дідуся!

Присутні на зустрічі бабусі дякували, витираючи сльози з очей: - Спасибі, що постійно підтримуєте наші сім’ї! Спасибі за вашу моральну допомогу! Спасибі, що радуєте діток подарунками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень