Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання позачергової п’ятдесят четвертої сесії міської ради

Дата: 09.07.2018 08:30
Кількість переглядів: 503

Фото без опису06 липня 2018 року,  під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка, за участі секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко, відбулося засідання позачергової п’ятдесят четвертої сесії міської ради.

Перед початком роботи, під головуванням заступника голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста А.Мороза відбулося спільне засідання депутатських комісій. Депутати та присутні заслухали доповідачів з питань порядку денного начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіну та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоту. З висновками та рекомендаціями постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста присутніх ознайомила секретар комісії Н.Тесленко.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

За результатами роботи, депутатами було затверджено рішення міської ради  «Про внесення  доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2018 рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік».

Змінами до бюджету не затверджено пропозиції щодо фінансування:

робіт в галузі житлово-комунального господарства на суму  14556,7 тис. грн.;

забезпечення підвищення обов’язкових складових на заробітну плату з нарахуваннями відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 10.05.2018р. №363 (посадові оклади та надбавки за вислугу років) на суму 2041,1 тис. грн.;

інші заклади та заходи в галузі культури і мистецтва ( загальноміські заходи в галузі культури та мистецтва) – 50,0 тис. грн..;

 висвітлення діяльності з питань фінансів в засобах масової інформації – 3,0 тис. грн.

У  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  четвертої сесії  міської ради 06.07.2018 року брали участь: 24 депутати міської ради, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарян ім.. А.В.Лисенка» Муравський І.Б., помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, мешканці міста.

Депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутні на  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  четвертої сесії  міської ради 06.07.2018 року: О.Рубан,– лікарняний; С.Лєвінте, Т.Макарова  – за сімейними обставинами, С.Постика, С.Пашко, В.Озеряний, С.Філіпова – відрядження, Н.Данасієнко -  виробнича необхідність, Л.Семиніна – відпустка, О.Антоненко – санаторно-курортне лікування. Причини своєї відсутності депутати повідомили в телефонному режимі.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень