Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Місце зустрічі змінити не можна

Дата: 01.08.2018 08:29
Кількість переглядів: 610

Фото без описуПравду кажуть - справжнє свято створюється не за календарем, не за передбаченим сухо  планом, а - за настроєм душі.

Майже весь день тривало свято хорошого настрою у неділю, 29 липня, для мешканців південної частини міста. І проходило воно в кілька етапів. Спочатку бажаючі приймали участь в регаті - спортивних змаганнях  на човнах (перегони на веслах). Ці змагання відбувалися на ставку Копанка , і  це місце для проведення спортивних змагань вже стало традиційним, а потім - всі бажаючі могли насолодитися музичною програмою, яка проходила теж у традиційному місці зустрічі для мешканців південної частини міста , - біля супермаркету “Маркетопт”.

-У спортивних перегонах взяли участь більше ста людей! - розповідає В’ячеслав Флорінцев, один із співзасновників молодіжної організації “СПАС”, активісти якої й організували таке свято для людей. - Після змагань і нагороджень нагодували всіх звареною на вогнищі кашею. Її приготував Іван Рац. А потім - разом прибрали територію після свого відпочинку.

Багато людей зібралося й біля супермаркету. Перед знам’янчанами виступали ВІА “Еверест” і група “Місто доріг”. Люди аплодували, танцювали, підспівували. У всіх просто був гарний настрій. Я звернув увагу - посміхалися всі, - і дорослі, і діти. Щиро аплодували, коли почали танцювати учасники клубу спортивного бального танцю “Фурор -  Данс”. Хтось записував відео зі свята собі на пам’ять, хтось фотографував на згадку артистів... Вважаю, свято гарного настрою  вдалося нам. Дякую міській владі за порозуміння і підтримку!

Фото без описуФото без описуФото без опису

відділ інформаційної  діяльності та комунікаційних  з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень