Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 24.05.2019 08:28
Кількість переглядів: 442

Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка  Сергія Івановича   22  травня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було  винесено  7 проектів   рішень.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей:      надано статус  дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини, для її тимчасового виїзду за межі України.

Рішення виконавчого комітету утворено комісію (допоміжний орган) по розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісті), померли, та осіб з інвалідністю із числа учасників бойових дій на території інших держав щодо виплат грошових компенсацій за належні для отримання жилі приміщення.

Затверджено План першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в місті Знам’янці на 2019-2020 роки та дано доручення структурним підрозділам виконавчого комітету  Знам’янської міської ради, місцевим підрозділам центральних органів виконавчої влади, визначених Планом забезпечити виконання запланованих заходів у  визначені терміни. Про хід виконання Плану надавати інформацію  сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ  щопівроку до 01 числа місяця, наступного за звітним періодом.

Розглянуто заяву керівника ТОВ "Цедар" Шуліки Дмитра Сергійовича  та надано   дозвіл на розміщення об`єкту  сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» з пересувних причепів з  22 травня  2019 року  по   31 жовтня 2019 року в торговій точці  по вул. Михайла Грушевського, біля будинку №22.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень