Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 26.02.2019 08:26
Кількість переглядів: 524

Фото без описуПід головуванням   міського голови Філіпенка  Сергія Івановича  21 лютого пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 23 проектів   рішень,  затверджено 22.

Виконавчим комітетом прийнято  рішення про призначення опікуна малолітній  дитині, яка позбавлена батьківського піклування та про надання одноразової допомоги  трьом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 18-річного віку.

В першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради поставлено учасника бойових дій, учасника антитерористичної операції;  в загальну чергу квартирного обліку поставлено одну особу; переведено із списку першочергової  черги квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради в списки позачергової  черги  одну громадянку.

Заслухано звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік. Загальний  обсяг надходжень до бюджету міста Знам’янка у 2018 році склав у сумі 411344,0 тис. грн., в тому числі без урахування міжбюджетних трансфертів – 194598,0 тис. грн., з них: доходи загального фонду – 184068,2 тис. грн. (103,9% до затверджених показників), доходи спеціального фонду – 10529,8 тис. грн. (101,6% до затверджених показників).

Видатки загального фонду (з урахуванням міжбюджетних трансфертів) за 2018 рік  виконані в сумі 354687,0 тис. грн. (97,6% до затверджених показників), по спеціальному фонду – 49834,3  тис. грн. (73,1% до затверджених показників).

Обсяг трансфертів, що надійшли до бюджету міста у 2018 році, складає у сумі  26131,8 тис. грн. Передано коштів з бюджету міста іншим місцевим бюджетам у сумі 6494,8 тис. грн., державному бюджету – у сумі 19637,0 тис. грн.

Затверджено  міський план заходів на 2019 рік щодо наповнення дохідної частини міського бюджету м. Знам’янка та ефективного і раціонального використання бюджетних коштів у 2019 році. Зобов’язано керівників структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних підприємств, розпорядників коштів міського бюджету забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління міськвиконкому про стан його виконання до 10 квітня, 10 липня, 10 жовтня 2019 року та до 10 січня 2020 року.

Затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу весною 2019 року та прийнято рішення щодо призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2019 року. 

Затверджено План основних заходів цивільного захисту міста на 2019 рік  та дано доручення сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою УМА та ЖКГ міської ради  забезпечувати організацію виконання Плану основних заходів цивільного захисту міста на 2019 рік та узагальнену інформацію про його виконання  подавати  управлінню з питань цивільного захисту  Кіровоградської облдержадміністрації: за перше півріччя поточного року - до 05 липня 2019 року, за 2019 рік  - до 15 січня 2020 року.

Заслухано звіти:  про роботу відділу молоді, спорту та охорони здоров’я за ІІ півріччя 2018 року; про роботу відділу  економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі за 2018 рік та звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2018 році.

Проаналізовано  виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету та затверджено звіт про його виконання. Заслухано інформацію  про стан виконання  «Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка  у  2018 році» та дано доручення підготувати проект рішення   та винести  на засідання міської ради.

Заслухано та обговорено  інформацію про роботу спостережної комісії за 2018 рік. Спостережній комісії доручено продовжити  роботу з соціальної адаптації осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання. 

З  метою організації  виконання   Програми  економічного  і  соціального  розвитку   м. Знам’янка  на  2019  рік рішенням виконавчого комітету визначено  відповідальних  за  виконання  основних  завдань  Програми.

Розглянуто заяву керівництва супермаркету ТОВ "АТБ-маркет" щодо  встановлення  цілодобового режиму роботи мережі магазинів "АТБ-маркет" в місті Знам’янка  та враховуючи згоду  Знам’янського ВП ГУНП  в Кіровоградській області встановлено цілодобовий режим роботи магазинів мережі  супермаркетів ТОВ "АТБ-маркет" в м.Знам`янка за адресою: вул. Віктора Голого,2В та вул.Віктора Голого, 112  з  22.02.2019 р.   до 22.02.2020 р.

У  зв’язку із кадровими змінами прийнято рішення про затвердження складу конкурсної комісії з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення твердих побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки.

З метою приведення структури освіти у відповідність до потреб сучасної економіки та інтеграції в європейський освітній, економічний та культурний простір, забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження інклюзивної освіти внесено зміни до рішення виконавчого комітету «Про створення Інклюзивно-ресурсного центру та ліквідацію міської психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти». На дві посади  збільшено штатну чисельність працівників, а саме введено вчителя-дефектолога  та вчителя-реабілітолога.

У зв’язку з необхідністю дотримання норм харчування вихованців закладів дошкільної освіти, прийнято рішення виконавчого комітету щодо збільшення вартості дітодня та встановлення розміру батьківської плати.  З 1 березня  2019 року  встановлено вартість дітодня у розмірі:
-    28 грн. для дітей віком до 3-х років з розміром батьківської плати 50% - 14.0 грн. на день в грошовому еквіваленті;
-    34 грн. для дітей віком від 3-х до 6 (7)-и років з розміром батьківської плати 50% - 17,0 грн. на день в грошовому еквіваленті.

З метою охоплення усіх дітей шкільного віку  до 18 років повною загальною середньою освітою  виконавчим комітетом прийнято рішення про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти міста. Відділу освіти доручено до початку навчального року організувати облік учнів відповідно до закріплених територій обслуговування за закладами загальної середньої освіти. 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень