Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Завершено роботу шістдесят дев’ятої сесії міської ради

Дата: 20.03.2019 08:26
Кількість переглядів: 596

Фото без опису19 березня 2019 року, під головуванням міського голови С.Філіпенка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, після перерви, що була оголошена 05 березня 2019 року, було продовжено  роботу  шістдесят дев’ятої сесії міської ради на розгляд якої, відповідно до розпорядження міського голови було винесено 34 проекти рішення, а за результатами роботи спільного засідання депутатських комісій, додатково до порядку денного було включено ще 3 питання. 

Під час засідання, рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 14 січня 2019 року № 1754 «Про бюджет міста Знам’янка на 2019 рік» затверджено з врахуванням результатів голосування зі змінами та доповненнями, що були внесені депутатськими комісіями та головними розпорядниками бюджетних коштів.

Депутати затвердили проекти рішень, що були внесені на розгляд міської ради  головою комісії з реорганізації Знам’янської центральної районної лікарні шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», першим заступником міського голови В.Загородньою, а саме: «Про перерахування залишків коштів по спеціальному фонду Знам’янської центральної районної лікарні»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 16 лютого 2018 року № 1323 «Про припинення в результаті реорганізації Знам’янської центральної районної лікарні шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» та «Про затвердження передавального акту Знам’янської центральної районної лікарні».

Фото без описуІнформації про хід виконання за 2018 рік Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2021 року, Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2016-2018 роки,  Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи, були взяті до відома, а відповідні рішення затверджені зі змінами та доповненнями. 

Депутати також підтримали проект рішення та створили комунальну установу «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр» Знам’янської міської ради.

Розглянувши звернення мешканців міста, враховуючи підготовлені проекти рішень, було затверджено два проекти рішень «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2009 року № 924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка» зі змінами та доповненнями, що були внесені депутатами. 

Враховуючи вагому та суспільну значимість для міста, як журналіста й багаторічного редактора міської газети, поета, прозаїка, драматурга, члена Національних спілок журналістів та письменників України, переможця загальноукраїнського конкурсу «ЗМІ - громадянському суспільству», лауреата обласної премії ім. Ю.Яновського, лауреата обласної літературної премії імені Євгена Маланюка 2013 року, депутати одноголосно підтримали проект рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» посмертно Загравенку Анатолію Романовичу».

Депутати не підтримали проекти рішень: «Звіт про виконання міського бюджету за 2018 рік», «Про перелік об’єктів нерухомості комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка», «Про стан виконання Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка у 2018 році», «Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік», а також 4 проекти рішень з питань  регулювання земельних відносин.

Депутати, що зареєструвалися та приймали  участі у роботі сесії 19 березня 2018 року: Н.Клименко, В.Мацко, Ю.Сопільняк, І.Зіньковська, С.Каратєєв, О.Луц, С.Постика, Н.Тесленко, О.Куцов, О.Озеряний, В.Озеряний, К.Пастух, Р.Кондратьєв, С.Лєвінте, Ю.Клюка, Н.Тишкевич, І.Микуляк, Ю.Майборода, І.Грінченко, А.Мороз, О.Тітарєв, Л.Семиніна, С.Бойко. Результати поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення висвітлюються на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Депутати, що були відсутні під час засідання 69 сесії міської ради: Т.Макарова - по хворобі, М.Терновий  – лікарняний, О.Бойчук – за сімейними обставинами, О.Антоненко – санаторно-курортне лікування, О.Рубан, Н.Данасієнко, С.Пашко – причина відсутності не повідомлена, С.Філіпова – відрядження, Н.Коленченко -  відпустка, А.Тесленко, О.Кузін – виробнича необхідність. Причини відсутності зазначаються відповідно до усних повідомлень депутатів, що відсутні, чи повідомлень колег по фракціях/партіях тощо.

У пленарному засіданні шістдесят дев’ятої сесії міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський.


Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень