Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

1 вересня - День Знань

Дата: 03.09.2018 08:08
Кількість переглядів: 604

Фото без описуОсобливе свято, знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Саме сьогоднішнього, світлого, сонячного, сповненого хвилювань та сподівань дня в закладах загальної середньої освяти міста Знам’янка пролунав шкільний дзвінок, сповіщаючи про початок нового навчального року.   Свято Першого дзвоника – це незабутня подія у житті тих, хто вперше йде до школи  - першачків. Цього року у школах нашого міста   розпочинають навчання 380 першокласників, для яких  розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Фото без описуУ 2018 році вперше запроваджено програму підтримки обдарованої молоді імені В’ячеслава Шкоди «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади». В ході проведення урочистих заходів з нагоди свята Першого дзвоника міським головою С. І. Філіпенком та директорами шкіл вручено сертифікати на отримання грошової винагороди переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін, призерам конкурсів, змагань, турнірів.  

За підтримки народного депутата України О. Довгого у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» відкрито лінгафонний кабінет. Учасники локації «Крокуємо світом» провели перше демонстраційне заняття з використанням можливостей лінгафонного кабінету. 

Фото без описуУпевнено крокуючи до Нової української школи відбулася трансформація ідей щодо проведення урочистих заходів, вільних від стереотипів та штампів. Реалізуючи нові підходи в організації навчально-виховного процесу в закладах загальної середньої освіти проведено караоке, шоу мильних бульбашок, флешмоби, фотосесії, пізнавально-розважальні квести, зустрічі з казковими героями.

У черговий раз школи гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Відділ освіти Знам’янського міськвиконкому


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень