Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося  спільне засідання постійних комісій

Дата: 14.03.2018 16:56
Кількість переглядів: 581

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку,підприємництва та правової політики О.Луца, за участю секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду 52-ої сесії міської ради 16 березня 2018 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати розглянули рекомендації постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. Під час  роботи спільного засідання надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання: «Звіт постійної комісії з питань депутатської діяльності,регламенту,етики та гласності», «Звіт постійної з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення», «Звіт постійної комісії з питань споживчого ринку,підприємництва та правової політики», «Про внесення змін до складу постійних комісій».

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та виконавчих органів міської ради, засоби масової інформації.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень