Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підсумкове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок"...

Дата: 19.07.2018 16:06
Кількість переглядів: 706

 Фото без описуПідсумкове засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Під головуванням секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося підсумкове засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Була визначена наступна послідовність роботи комісії: розгляд матеріалів огляду – конкурсу з фото презентацією; висловлення думок та заслуховування інформації від представників учасників; оцінювання та підведення підсумків. Фото без опису

Члени комісії та запрошені ознайомилися з фотоматеріалами, що надані конкурсантами, як в паперовому так і в електронному вигляді. Заслухали додаткову інформацію від запрошених голів ОСББ, секретарів та голів будинкових комітетів, що представляли учасників у номінаціях "Кращий багатоповерховий будинок" та "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Присутні також ознайомилися з інформаційними довідками щодо обсягів виконаних робіт, що були проведені учасниками за період участі у конкурсі та рівнем заборгованості за надані послуги КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Голосування в кожній номінації, за рішенням комісії, проводилося шляхом заповнення кожним членом комісії бюлетеня, а в разі спірних питань, голосування проводилося відкрито. 

За результатами голосування прийнято рішення переможцями та призерами міського огляду-конкурсу  на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" визначити:

 

Номінація "Кращий багатоповерховий будинок"

І місце – житловий будинок №13 по вулиці Привокзальній

ІІ місце – житловий будинок №1 по вулиці Некрасова 

ІІІ місце – житловий будинок №11 по вул. Партизанській та житловий будинок №32 по вул. Київській

 

Номінація "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку"

І місце –  ОСББ «Грушевського,33» по вул. Михайла Грушевського,33

ІІ місце – ОСББ «Злагода» по вул. Віктора Голого,95 та ОСББ «Наш спільний дім-6», вул. Глібка,6

ІІІ місце – ОСББ «Яблунька» по вул. Скирди,20 та ОСББ «СТРІЛА РЛК 6» по вул. Віктора Голого,122-А.

Затвердження результатів міського огляду-конкурсу відбудеться на засіданні виконкому. 

 

Секретар комісії з проведення Конкурсу

                          Н.Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень