Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тут хтось «відпочивав»…

Дата: 18.07.2018 13:16
Кількість переглядів: 472

Фото без описуУ міському парку відпочинку цими днями сталася неприємна подія. Невідомі повиривали висаджені на клубах і в вазонах квіти, а потім весь цей оберемок квітів порозкидали по туалету, що знаходиться біля клумб; залишили на згадку про свій « вдалий» відпочинок у парку ще й биті пляшки, різний непотріб, поламані стільці… 

- Переповідають, це якісь молоді люди напідпидку в такий спосіб   розважалися вечором , - коментує майстер бригади з благоустрою міста Борис Ніконов. – Двірники, звичайно ж, наступного дня навели лад, -  прибрали на території парку, в туалеті. Але чи буде в нашому місті охайно і гарно завжди за таких ось умов?

Фото без описуТак, невиховані люди, котрі звикли скрізь поводитися по хамськи, були і будуть. Але це ж не означає, що їх не можна поставити на місце, примусити хоча б у громадських місцях дотримуватися елементарних норм поведінки!  

Дивує й той факт, що  ті, хто стали свідками такої події, не викликали працівників поліції, не зробили ніякого зауваження молодим людям.

Фото без описуПерефразую відомий вислів: гарно не там, де вчасно прибирають, а там, де бережуть наведену красу.

Шановні  знам’янчани, давайте разом будемо підтримувати наведений лад у місті! 

Управління МА та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень