Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено нараду з керівниками та головними бухгалтерами головних розпорядників бюджетних коштів та розпорядників нижчого рівня

Дата: 07.11.2018 13:12
Кількість переглядів: 545

Фото без описуМіським головою Філіпенком Сергієм Івановичем за участі першого заступника міського голови Валентини Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Гребенюка, секретаря міської ради Наталі Клименко, керуючої справами міськвиконкому Ірини Ратушної. та заступника начальника фінансового управління Лепетко О.М. проведено нараду з керівниками та головними бухгалтерами головних розпорядників бюджетних коштів та розпорядників нижчого рівня. 

На нараді було наголошено про забезпечення максимального та раціонального використання бюджетних призначень до кінця 2018 року для більш результативного виконання своїх бюджетних програм. 

Також розглядався процес формування міського бюджету на 2019 рік, зокрема, звернуто увагу головних розпорядників бюджетних коштів на подальше опрацювання наданих розрахунків потреби у видатках на 2019 рік з фінансовим управлінням. 

Крім того, розглядався стан проходження опалювального сезону в бюджетних установах міста. 

По завершенню наради міський голова С.Філіпенко доручив розпорядникам бюджетних коштів і надалі працювати над формуванням міського бюджету на 2019 рік.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень