Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спорт – це, насамперед – воля до перемоги

Дата: 15.05.2018 10:18
Кількість переглядів: 654

Фото без описуСвято Перемоги у Знам’янці було насичене спортивними подіями. До Дня Перемоги були присвячені різноманітні спортивні змагання. Адже спорт – це, насамперед – воля до перемоги.

6 травня у приміщенні ГО «Атлет» відбувся відкритий турнір з тенісу настільного. В змаганнях брали участь 5 команд залізничних установ міста.  І місце виборола команда у складі  Гурьєва Віталія та  Піддубного Романа (НОР-3),  ІІ -  Шевченко Роман та Лигун Віталій (ШЧ-3),  ІІІ – Коваленко Богдан і Костенко Максим (ПТУ-12).

Як завжди, головною подією стали  Всеукраїнські змагання з велоспорту присвячені Дню Перемоги, велогонка, яка тривала три дні. На змагання приїхали  велосипедисти з 12 населених пунктів України – 150 спортсменів, що є рекордом за 22 роки проведення велогонки. Розіграно 72 комплекти нагород у різних категоріях змагань. 

9-го травня, біля Обеліску слави велосипедистів вітали та нагороджували міський голова С.І.Філіпенко, та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська. 

Фото без описуОрганізатор змагань, тренер з велоспорту С.Кашовий подякував міському голові за підтримку велоспорту в місті, а також висловив щиру вдячність медперсоналу комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка», та поліції за супровід та професійне обслуговування змагань.

Безпосередньо у День Перемоги, у звичному затишку парку відбувся традиційний турнір з шахів у якому І місце виборов С.Харченко, ІІ місце – В.Запольський, а ІІІ місце – О.Яхненко. Наймолодший учасник турніру Максим Толкущій – чемпіон області з шахів серед дітей 2010р.н. змагався нарівні з дорослими. Звичайно, на шахістів чекали призи відділу молоді, спорту та охорони здоров’я, які вручив головний спеціаліст відділу А.Сугарей.

Фото без описуВболівальників футболу порадувала захоплива та видовищна гра команди «Локомотив-КДЮСШ» з суперниками команди «Будівельник» с.Дмитрівка. Перемога знам’янчан з рахунком 7:5  - це гарний переможний підсумок травневих свят, навіть міський голова С.І.Філіпенко не втримався, і вийшов у другому таймі на поле, щоб додати свій внесок в перемогу улюбленої команди. Здається, що задоволення від гри отримали і глядачі, і самі гравці.

Переможці всіх змагань, як годиться, отримали медалі та грамоти Знам’янської міської ради які вручали міський голова С.І.Філіпенко, начальник відділу молоді,  спорту та охорони здоров?я Р.А.Ладожинська, головний спеціаліст відділу молоді,  спорту та охорони здоров?я А.О.Сугарей.

Хочемо подякувати всім організаторам та учасникам спортивних подій у нашому місті. 


Відділ молоді ,  спорту та охорони здоров’я 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень