Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янці знімають серіал!

Дата: 19.06.2018 17:21
Кількість переглядів: 747

Фото без описуПро те, що до нашої області  приїхала знімальна група з Києва, розповіли вже всі  місцеві ЗМІ. Та ось минулими вихідними зйомки перемістилися до… Знам’янки! 

І вже цієї осені телеглядачі каналу «Україна» побачать на екранах разом із професійними акторами і наших знам’янчан Віталія та Крістіну Зайченків! Втім, про все по порядку.

На замовлення каналу «Україна» компанія Filmstream розпочала зйомки серіалу «У минулого в боргу». Зйомки тривають у Києві, Київській області, у Кропивницькому (саме це місто найбільше сподобалося кіношникам  своїми  вулицями та старими будинками).  Це фільм про любов і дружбу, але - із детективним  вплетінням.

Як же потрапили молоді знам’янчани на зйомки серіалу?

Фото без описуВіталія та Крістіну знають не лише у нашому місті, як ведучих і організаторів різноманітних заходів для містян, а тепер уже й у Кропивницькому - як ведучих  популярного «Караоке на районі» від фонду Перспектива (засновник Артем Стрижаков), яке зараз проходить у обласному центрі у різних мікрорайонах міста.

- Під час проведення одного з караоке ми познайомилися з людьми, які дуже близькі до роботи кінематографістів. Від них і дізналися, що у місті відбуваються зйомки кіно.

Нам дуже сильно порекомендували спробувати свої сили у якості акторів. Можливо на це вплинуло наше вміння вести такі масштабні заходи і мистецтво себе тримати, спілкуючись з публікою. Та й добре триматися перед камерою для нас не вперше, - посміхається Крістіна, - згадуючи нещодавні прямі ефіри на обласному телебаченні, сюжети Світловодського міського телебачення про роботу своєї молодіжної організації ФРІ та лялькового гуртка ЦДЮТ.

- Як проходив кастинг? Нам дали ознайомитися з фрагментом тексту, який потрібно було з виразом, мімікою, акторською грою озвучити. Фахівців, котрі проводили кастинг, цікавило все: інтонації, вираз обличчя, зовнішність, а разом з тим і освіта, і навіть те, чим ми займаємося. Коли нас прослухали, то пообіцяли зателефонувати пізніше й повідомити результат.

Фото без опису- Увечері нам і справді зателефонували й запросили на зйомки, - продовжує розмову Віталій, - А як довго ми вчили ролі? Поки одягали, гримували, ми запам’ятовували свій текст. Зрозуміли одне: зніматися у фільмі – дійсно важка праця. І щоб гарно зіграти, важливо не лише правильно вивчити слова, а пропустити цю роль через себе, відчути себе людиною, яку ти граєш. Саме такі поради нам давали на знімальному майданчику професійні актори. 

Зйомки відбувалися у місті Кропивницькому з вечора до пізньої ночі. Віталій знімався разом із Михайлом Гавриловим, а Крістіна – із Кирилом Дицевичем та Оленою Шиловою. Кожну сцену доводилося знімати по кілька разів із різних ракурсів, а для цього, зрозуміло, треба не тільки мати величезну витримку, а й уміння при всьому цьому залишатися  природніми.

До слова у зйомках, які вже відбувалися у нашому у місті для участі у масових сценах свої сили спробували і юні актори з гуртка «Ляльковий театр» ЦДЮТ, яким керує Крістіна. Також до зйомок у масовці було запрошено багато знам’янчан: школярі, люди середнього та поважного віку, молодь, серед якої були і представники молодіжної громадської організації ФРІ Знам’янка. 

Кожна подія, що відбувається в місті – частина його історії. І зйомки серіалу  «У минулого у боргу» теж стануть однією зі сторінок історії Знам’янки.

Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень