Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини. Децентралізація.

Дата: 03.10.2018 17:10
Кількість переглядів: 469

Уряд схвалив проект Додаткової угоди з ЄК про підтримку децентралізації

Уряд схвалив проект Додаткової угоди № 1 між Урядом України та Європейською Комісією, що діє від імені Європейського Союзу, про внесення змін до Угоди між Урядом України та Європейською Комісією, що діє від імені Європейського Союзу, про фінансування “U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку. Про це повідомляє «Урядовий портал».

Підписання зазначеного міжнародного договору дозволить збільшити частку фінансування з боку Сторони ЄС (на 5,03 млн. євро) та загальну суму фінансування заходів Угоди до 101 млн євро (з яких внесок ЄС — 95 млн євро, Німеччини – 6 млн євро).

Допомога буде надаватись за двома компонентами:
Зміцнення потенціалу для реалізації реформ децентралізації та регіональної політики (реалізуватиметься Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ);
Створення ефективних Центрів надання адміністративних послуг та підвищення обізнаності громадян про місцеве самоврядування (реалізуватиметься Шведським агентством міжнародного розвитку та співробітництва (SIDA).
Першого віце-прем’єр-міністра України — Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва уповноважено на підписання зазначеної Угоди.

Джерело: сайт «Децентралізація»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень