Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ризики сучасного світу

Дата: 10.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 129

Фото без описуПідлітковий вік – це час змін. Бути «як усі», довести свою дорослість, ризикнути, навіть якщо це небезпечно... Підлітки вразливі, нерідко потрапляють у тенета шкідливих звичок, а це – крок до серйозних проблем у дорослому віці. На базі центральної бібліотеки, гостями засідання «Батьківського клубу» була молодь громади. Про ризики, які можуть призвести до втрати здоров'я або благополуччя йшла мова під час практичного діалогу «Ризики сучасного світу». Молоді люди активно обговорювали ризиковану поведінку та як звести до мінімуму її негативні наслідки.

А в дитячому відділі малеча з великою любов’ю та щирою дитячою душею виготовляли «Сонячні квіти» з паперу, ділилися своїми враженнями та демонстрували свої вироби один одному, а потім подарували їх своїм найріднішим матусям, сестричкам та бабусям.

Заходи проведено у межах проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень