Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва

Дата: 25.01.2023 13:25
Кількість переглядів: 112

Фото без опису23 січня 2023 року відбулося засідання постійної комісії питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва (гол. Роман Кондратьєв) з розгляду питань порядку денного чергової 37 сесії міської ради.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання внесення змін до бюджету громади, а також питання, що стосуються управління та використання майна комунальної власності громади.

Запропоновано відобразити повну інформацію щодо основних засобів КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», які пропонуються списати та зняти з балансу.

Обговорені зміни, які пропонуються до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади в.о. директора установи Юлією Таран та пропозиції, що надійшли з даного питання від депутатів.

З метою дотримання вимог чинного законодавства, під час встановлення вартості послуг з вивезення твердих побутових відходів, погоджено необхідність затвердження Інвестиційної програми КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у сфері поводження з побутовими відходами на 2023-2027 роки.

Погоджено винести на розгляд міської ради питання перейменування об’єкту залізничної інфраструктури – зупинного пункту «Колгоспна», який розташований на території смт. Знам’янка Друга Знам’янської міської територіальної громади. Нова назва, що запропонована для затвердження – зупинний пункт «Степова».

Заслухано інформації про хід виконання Цільових програм, що діють у громаді, а також інформацію про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли протягом вересня-грудня 2022 року.

Обговорено проєкти рішень щодо регулювання земельних відносин. Отримано інформацію щодо законодавчих підстав винесення на розгляд міської ради питань відмови у поновлені договорів оренди земельних ділянок.

Розглянуто інші питання порядку денного та за результатами розгляду, надано висновки та рекомендації.

У роботі постійної комісії міської ради прийняли участь члени постійної комісії Роман Кондратьєв, Юрій Григораш, Наталя Балик, Тетяна Захарчук, секретар Знамянської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, Олег Гребенюк, Ліана Пересадченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень