Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Кіровоградщина: 27,4 тис. переселенців охоплені анкетуванням щодо потреби у пошуку роботи

Дата: 12.08.2022 09:30
Кількість переглядів: 426

Фото без описуНа Кіровоградщину продовжують приїжджати громадяни з територій, де йдуть активні бойові дії або тимчасово окупованих територій. Серед питань, які насамперед цим громадянам доводиться вирішувати на новому місці проживання,– забезпечення житлом та роботою.

Державна служба зайнятості спрямовує свою роботу, зокрема, на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб, які цього потребують. Так, їм надається широкий спектр соціальних послуг.

Щоб з’ясувати потреби переселенців у працевлаштуванні фахівці Державної служби зайнятості проводять анкетування цих громадян, у т.ч. за місцем їхнього проживання.

Загальна кількість опитаних – 27,4 тис. осіб.

Із них: 6,6 тис. осіб не шукають роботу (перебувають у трудових відносинах із роботодавцем, планують повертатися на постійне місце проживання, інші причини); 3,9 тис. осіб – шукають роботу, у т. ч. тимчасову або за сумісництвом, всі інші – відмовилися від опитування.

Тож, якщо ви маєте намір знайти роботу, перебуваєте у її пошуку або ж бажаєте отримати консультацію з питань, що стосуються сфери зайнятості, рекомендуємо звернутися до найближчого центру зайнятості або філії за місцем вашого перебування. Контакти тут:https://cutt.ly/OJ48QYR.

Є питання? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут:https://cutt.ly/hZEr1jN.

Ми є уTelegram-каналі – https://t.me/DCZWorkNowBbot.

Ви роботодавець та надаєте роботу внутрішньо переміщеним особам? Отримайте компенсацію за оплату праці. Інструкція з отримання компенсації – https://cutt.ly/JJULj1G. Подати заяву можна через вебпортал Дія:https://is.gd/xNWp5W.

Гуртуймося! Йдемо разом до Перемоги!

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень