Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Навчання без перепон

Дата: 14.03.2022 21:04
Кількість переглядів: 802

Фото без описуНа щастя в нашій громаді доволі спокійно, але гіркий присмак війни вирує у повітрі. Ми вже розповідали, що на базі обласної бальнеологічної лікарні та професійно-технічного ліцею знайшли прихисток 245 тимчасово-переміщених осіб в тому числі 73 дитини різної вікової категорії. Хочу зазначити, що діти у цих закладах охоплені особливою увагою і турботою. З ними працюють, грають, навчають педагоги-вихователі, а в бальнеологічній лікарні безкоштовно надають можливість отримати процедури, що мають на меті зняття напруги та заспокоєння малюків.

Сьогодні школярі України повернулися до навчання. Поки що в дистанційному режимі, але учні мають отримати знання в повному обсязі. Діти, що тимчасово перебувають у нашій громаді також включені до учбового процесу.

Міський голова Володимир СОКИРКО відвідав вищезазначені заклади, оглянув умови, в яких діти мають навчатися та привіз необхідні для учбового процесу подарунки. Діти отримали зошити, канцелярське приладдя і, звичайно – солодощі. Побажаємо нашим маленьким вимушеним гостям успіхів у навчанні та скорішого миру та затишку. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень