Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні мешканці Знам’янської міської територіальної громади!

Дата: 09.03.2022 16:41
Кількість переглядів: 618

Фото без описуВ цей непростий час, коли наші воїни захищають кордони нашої країни від агресора, дуже важливо організувати всебічну підтримку нашої Держави!

Так, сьогодні, багато хто через агресію Росії втратив домівку, робоче місце, тимчасово покидає нашу країну... Але, пам’ятаймо, що для того, щоб перемогти, нам потрібна й міцна економіка.

Тож кожен, хто залишається в країні і виконує свої посадові обов’язки на робочому місці - це теж дуже важлива ланка нашої оборони.

Оберніться і подивіться навкруги! Незважаючи на бойові дії у різних регіонах України, зранку в нашій громаді прибираються вулиці, вивозиться сміття, громадський та залізничний транспорт забезпечує підвіз громадян, працюють магазини, державні установи виконують свої функції.

Тому для прискорення нашої перемоги та зміцнення військової та фінансової стабільності України не забуваємо й про такі прості речі, як оплату за вивіз сміття, що здійснюється нашими комунальними службами та, за можливістю, сплату податків за комунальні послуги.

Тільки разом і об’єднавшись ми зможемо перемогти! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень