Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено профілактичний рейд «Діти вулиці, вокзал» на території с. Петрове Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 17.01.2022 14:15
Кількість переглядів: 788

Фото без описуЗ метою перевірки  житлово-побутових умов проживання та утримання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, службою у справах дітей виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено профілактичний рейд «Діти вулиці, вокзал» на території с. Петрове Знам’янської міської територіальної громади. 

Метою заходу було попередження проблем дитячої безпритульності та бездоглядності, недопущення вчинення дітьми правопорушень, виявлення на ранній стадії сімей, які не спроможні або не бажають виконувати батьківські обов’язки щодо належного утримання та виховання дітей.

За результатам рейдового заходу була вилучена одна малолітня дитина та влаштована до КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», складені акти обстеження житлово-побутових умов, з батьками проведені індивідуально-профілактичні бесіди про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків по вихованню, утриманню та розвитку дітей.

Такі рейди проводяться службою систематично з метою попередження бездоглядності, безпритульності, усунення будь-яких ризиків скоєння насилля відносно дітей,  захисту прав та інтересів дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень