Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проінспектували хід реконструкції приймального відділення у КНП "Знам’янська міська лікарня ім.Лисенка"

Дата: 04.01.2022 15:18
Кількість переглядів: 914

Фото без описуЗаступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко разом із директором КНП "Знам’янська міська лікарня ім.Лисенка" Русланом Пушкаренко, начальником УМА та ЖКГ Миколою Нікітіним проінспектували хід виконання робіт з реконструкції приймального відділення, що виконуються за програмою Президента України «Велике будівництво».

Також під час інспекції здійснили моніторинг технічного стану та організації експлуатації котельні, розташованої на території лікарні. Дмитро Миколайович відмітив певні недоліки при організації експлуатації котельні, що негативним чином впливають на температурний режим у лікарні та надав доручення щодо їх оперативного усунення.

Цього ж дня Дмитро Миколайович ознайомився з ходом ремонтних робіт та майбутніми умовами проживання у приміщенні, за адресою: вул. Михайла Грушевського, 18-Р, яке в подальшому планується використовувати для забезпечення службовим житлом лікарів.

- Міська влада націлена на залученні до нашої громади молодих, кваліфікованих лікарів. А щоб лікарю було зручно і комфортно працювати завершуємо роботи над виділенням для них облаштованої службової квартири. Це такий своєрідний стимул для кваліфікованого молодого фахівця, - говорить Дмитро Миколайович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень