Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 13.12.2021 08:51
Кількість переглядів: 747

Фото без описуПід головуванням міського голови Володимира Сокирка 08 грудня   пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 31 проєкт рішення, затверджено  29  проєктів.   

Виконавчим комітетом:  зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації»   видати дублікати свідоцтв про право власності на квартири, замість втрачених. 

Затверджено загальний список квартирного обліку працівників виробничого підрозділу «Експлуатаційного вагонного депо Знам’янка» регіональної філії «Одеська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Відмовлено Знам’янському відділу державної виконавчої служби у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у наданні згоди на реалізацію квартири та житлового будинку, право користування якими мають неповнолітні діти.  

Знято батька багатодітної сім’ї, склад сім’ї – шість осіб, з квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради в зв’язку з поліпшенням житлових умов.

Відраховано  особу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування  із дитячого будинку сімейного типу, у зв’язку з досягненням нею повноліття та її власним бажанням.

Надано дозволи на вчинення правочинів, де власниками і користувачами житла  є неповнолітні та малолітні діти; надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому  та  статус дитини-сироти малолітній. 

На засіданні виконавчого комітету розглянуто два питання, які стосуються бюджетного процесу Знам’янської міської територіальної громади: «Про схвалення прогнозу бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки у новій редакції» та «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2022 рік». В даних рішеннях розглянуті показники бюджету на 2022 – 2024 роки.

Обсяг бюджету на 2022 рік за доходами та видатками  складає   351 609,1 тис. грн., в тому числі: міжбюджетні трансферти -  79 329,7 тис. грн., власні надходження бюджетних установ – 3 602,4 тис. грн.

Рішенням виконавчого комітету створено позаштатну постійно діючу військово-лікарську комісію першого відділу Кропивницького РТЦК та СП  її основний та резервний склад. 

Підведено підсумки роботи з військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах м. Знам’янка в 2021 році та шляхи щодо покращення роботи в 2022 році, затверджені графік проведення  звіряння облікових даних військовозобов’язаних військового комісаріату з обліковими даними карток первинного обліку та карток форми П2  на підприємствах, установах, організаціях  по м. Знам’янка на 2022 рік, план проведення  перевірок стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних   на підприємствах, в установах, організаціях по м. Знам’янка на 2022 навчальний рік та склад комісії по перевірці стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і  призовників  на території міста.                                                                                                                                                                                                                                                                            Затверджені:  основний та  резервний склад міської комісії по приписці юнаків 2005 року народження до призовної дільниці першого відділу Кропивницького РТЦК та СП. До медичного огляду призовників залучено основний та резервний склад міської експертно-лікарської комісії та середній медичний персонал; склад позаштатної групи професійно-психологічного відбору громадян, які підлягають приписці в січні-березні 2022 року; план підготовки регуляторних актів на 2022 рік.  

Розглянуто заяви ФОП щодо надання дозволу на торгівлю новорічними ялинками та з метою організації роботи ялинкових базарів для підготовки до святкування Новорічних свят. Організувано  ялинкові базари на площі "Героїв Майдану". Дозволено    з   15   грудня  2021  року по 31 грудня 2021 року  включно виїзну  торгівлю   ялинками    на    площі "Героїв Майдану"  суб’єктам господарювання фізичним  особам-підприємцям.

Розглянуто заяви фізичних осіб-підприємців   та надано  дозвіл на тимчасове встановлення торгівельних палаток для провадження підприємницької діяльності  по  вул. Матросова, 28  у м.Знам’янка  напроти магазина «Українські ковбаси» на період  виготовлення та встановлення  комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Матросова, 28-А у  м. Знам’янка, але не пізніше 31 грудня 2021 року.

Відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про відходи», затверджено  послугу  з вивезення побутових відходів, право на здійснення якої виборюється на конкурсних засадах.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів Знам’янської міської ради   затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2022 рік  та І квартал 2022 року. 

З метою координації виконання основних завдань щодо впровадження та функціонування програми Громадського бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки затверджено перелік проєктів-переможців Громадського бюджету Знам’янської міської територіальної громади у 2021 році реалізація яких запланована у 2022 році. Реалізацію проєктів-переможців Громадського бюджету у 2022 році забезпечити  за рахунок коштів місцевого бюджету: управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради   загальноміських проєктів;  відділу освіти виконавчого комітету   міні-проєктів (локальні).

З метою задоволення жителів громади в пільговому перевезенні пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади затверджено  перелік пільгових рейсів на міських автобусних маршрутах загального користування № 3 "Залізничний вокзал – вул. Урожайна", № 4 "Готель – Обласна бальнеологічна лікарня", № 4-А "Готель – с.Петрове" та № 5 "Готель – вул.Комарова" до 01.02.2022р. в межах бюджетних призначень.
У зв’язку із кадровими змінами затверджено склад топонімічної комісії у новій редакції.

Виконавчим комітетом прийнято рішення винести питання про перейменування вулиці Колгоспної в смт. Знам’янка Друга на розгляд сесії Знам’янської міської ради та запропонувати сесії Знам’янської міської ради перейменувати вулицю Колгоспну в смт. Знам’янка Друга Кіровоградської області на вулицю Покровську.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень