Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися урочистості до Дня Гідності і Свободи

Дата: 22.11.2021 08:49
Кількість переглядів: 823

Фото без опису21 листопада у Знам’янській міській територіальній громаді відбулися урочистості до Дня Гідності і Свободи.  Біля пам’ятного знаку «Героям,загиблим за свободу та незалежність України» зібралися представники міської влади, учасники Революції Гідності, учасники АТО/ООС, духовенство, молодь, громадськість.

Знам’янський міський голова Володимир Сокирко відзначив, що Революція Гідності змінила кожного з нас, навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху:

"Сьогодні ми вшановуємо усіх героїв, в чиїх серцях палає сміливість та прагнення до справедливості, вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, усіх тих, хто власним життям демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь", - говорить очільник громади.

До присутніх на площі Героїв Майдану звернувся настоятель парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ Іван Проць, який закликав кожного пам’ятати про найцінніше – берегти в собі гідність і свободу. 

До слова також були запрошені: координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Наталія Тишкевич, голова Знам’янської міської організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Юрій Майборода.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих за свободу і Незалежність держави, за гідне майбутнє і процвітаючу Україну, за обраний Європейський шлях.

Завершилось відзначення Дня Гідності і Свободи покладанням квітів до пам’ятного знаку «Героям,загиблим за свободу та незалежність України».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень