Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

Дата: 05.11.2021 10:08
Кількість переглядів: 1030

Фото без описуЗ 1999 року в Україні у першу неділю листопада відзначають найбільш людяне та щире свято — День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. 

З професійним святом всіх, хто дарує людям надію на краще, вчасно подає  руку допомоги та для кого слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя, привітали секретар Знам’янської  міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілія Меренкова, голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук.

«Низький уклін вам, шановні працівники соціальної сфери, за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, гарного настрою, щастя, благополуччя,  і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!» - зазначила у своєму вітальному слові Лілія Меренкова.

 «Професія соціального працівника справді гідна поваги – вона нелегка і, водночас, благородна й важлива. А ті, хто працюють у соціальній сфері, – справжні трудівники. Бажаю вам здоров’я, родинного затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку», -з такими словами  звернулася до присутніх Вікторія Зеленська.

Ганна Бабійчук у своєму вітанні відзначила особливу роль працівників соціальної сфери та зазначила, що вони виконують не лише свої професійні обов’язки, а й здійснюють місію добра, милосердя і порятунку.

Також зі словами привітань до присутніх звернулися: начальник управління соціального захисту населення Алла Волошина, директор Центру соціальних служб Наталія Шевченко та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка Юлія Таран. 

У своїх вітаннях керівники зазначали, що це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

З нагоди свята працівники соціальної сфери були нагороджені грамотами та подарунками міської ради. Залишається побажати працівникам соціальної сфери, щоб множились добрі вчинки, здійснювались найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень