Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

XVІІІ сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 22.10.2021 20:17
Кількість переглядів: 1130

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання XVІІІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва Нелі Данасієнко, було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого, відповідно до вимог Регламенту Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, було розглянуто зміни та доповнення до проєктів рішень, що надійшли у ході розгляду їх на засіданнях постійних комісій з розгляду питань чергової сесії. 

На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих на Сході України героїв-знам'янчан.
Відповідно до ч.4 ст.27 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», міський голова Володимир Сокирко проінформував депутатів міської ради про реєстрацію фракції Політичної Партії «ГОЛОС» у Знам’янській міській раді. Кількісний склад фракції – 4 особи (Оксана Перемот, Оксана Войчишина, Тетяна Захарчук, Олександр Роздобудько). Голова фракції – Оксана Перемот. Також було оголошено про створення у Знам’янській міській раді міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» у кількості 8 осіб. Співголовами новоствореного об’єднання є депутатки міської ради Наталія Балик та Наталія Клименко.

Відповідно до розпорядження міського голови від 07.10.2021р. №47 на розгляд 18 сесії Знам’янської міської ради було запропоновано винести 99 проєктів рішень, у т.ч.   питання регулювання земельних відносин – 64; використання майна комунальної власності – 14;  питання внесення змін до  бюджету Знам’янської міської територіальної громади; 8 питань про затвердження Міських програм; 2 питання стосуються внесення змін до програм; 2 питання про затвердження Статутів; затвердження Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади та його структури, а також  звернення депутатів Знам’янської міської ради восьмого скликання до Верховної ради України щодо внесення в законодавчі акти додаткових джерел наповнення місцевих бюджетів,  депутатські запити та різне.

За результатами роботи вісімнадцятої сесії міської ради затверджено 92 рішення, у тому числі 8 депутатських запитів; знято на доопрацювання один проєкт рішення, а також не набрали достатньої кількості голосів 13 проєктів рішень ( 12 – з питань регулювання земельних відносин, 1 – з питань оренди майна комунальної власності).

У різному заслухано інформацію керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілію Меренкову на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олега Гребенюка про результати роботи за перше півріччя 2021 року. 

Участь у роботі сесії міської ради, взяли 21 депутат міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень