Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День села Петрове

Дата: 18.10.2021 10:40
Кількість переглядів: 958

Фото без опису14 жовтня відбувся День села Петрове. На святкування завітали: Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, староста Петрівського старостинського округу Леонід Шульга, секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова.

Концертну програму розпочали вихованці Петрівського НВК "ДНЗ-ЗШ І-ІІІ ступенів". Цього дня на мешканців і гостей с. Петрове очікувало: "Караоке у с.Петрове", стрільба з пневматичної зброї, малюнок на асфальті, турнір з футболу, святкова каша та концертно-розважальна програма "Пісенний водограй".

До всіх присутніх звернувся Знам’янський міський голова Володимир Сокирко:
"Це наше спільне свято!  День села – це подія, що покликана об’єднати наше минуле, сьогодення і майбутнє. 
Усі досягнення, якими багате Петрове, складаються зі щоденної праці, знань і талантів кожного його мешканця. Саме в таке свято кожен відчуває себе  частиною великої родини.

Цього року День села вперше відбувається як  с.Петрове  увійшло до складу Знам'янської територіальної громади. Нині ми велика єдина родина, поєднана спільними планами на розвиток громади та покращення життя громадівців. І всі разом ми будемо прикладати  зусилля, щоб селище розвивалося, оновлювалося й змінювалося на краще, зростав його як економічний, так і культурний потенціал.

Всіх присутніх привітали зі святом староста Петрівського старостинського округу Леонід Шульга та настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці с.Петрове Кропивницького району Кіровоградської області Віталій Обезюк.

Очільник громади з нагоди свята вручив подарунки та  відзнаки Знам’янської міської ради за багаторічну сумлінну працю, належні професійні якості та з нагоди відзначення свята – Дня села Петрове, а саме: фізичним особам-підприємцям Олександру Юрченку,Сергію Вакулику, Євгену Волошину та настоятелю храму Покрови Пресвятої Богородиці с.Петрове Кропивницького району Кіровоградської області Віталію Обезюку.

Завершилися урочистості святковим салютом.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень