Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нехай для вас завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові

Дата: 04.10.2021 17:04
Кількість переглядів: 858

За доброю традицією в перший день жовтня в світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні ще й День ветерана.

У залі засідань міської ради відбулося святкове засідання Президії конференції Знам’янської міської ради Організації ветеранів України. Присутніх зі святом вітали Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, помічниця-консультант народного депутата України Олеся Довгого Анна Трубаченко.

"Нехай для вас завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові", - зазначив Володимир Феліксович.

До вітань приєдналася секретар міської ради Вікторія Зеленська.

Голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук інформувала про роботу організації та побажала всім ветеранам міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

З нагоди свята Почесною грамотою Знам`янської міської ради за багаторічну сумлінну роботу на ветеранській ниві, активну участь у роботі міської ради Організації ветеранів України, особистий внесок у соціальний захист ветеранів міста, патріотичне виховання молодого покоління та з нагоди 30-ї річниці відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана нагороджено:

· БАБІЙЧУК Ганну Олексіївну, голову Знам’янської міської Організації ветеранів України;

· ПОЯРКОВУ Тетяну Андріївну, члена президії Знам’янської міської Організації ветеранів України;

· СУХІНСЬКУ Людмилу Павлівну, члена президії Знам’янської міської Організації ветеранів України;

· ІВАНОВА Петра Євтихійовича, члена президії Знам’янської міської Організації ветеранів України.

Всі присутні в залі отримали подарунки від народного депутата України Олеся Довгого, музичні вітання лунали від Олександра Безая.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень