Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Святкування Дня працівника освіти Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 01.10.2021 13:18
Кількість переглядів: 941

Фото без описуБути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято –  День працівників освіти.

30 вересня 2021 року на базі центру дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти Знам’янської міської територіальної громади.

На заході були присутні вихователі, вчителі, керівники гуртків, тренери-викладачі закладів освіти громади, ветерани педагогічної праці, працівники відділу освіти, представники органів місцевого самоврядування.

Фото без описуЗ вітальним словом до працівників освіти звернулися Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО та начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО, які від щирого серця привітали присутніх зі святом та побажали натхнення, здоров’я на довгії літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги,  миру, любові та злагоди! За багаторічну плідну працю у справі навчання і виховання підростаючого покоління, вагомий особистий внесок у розвиток освіти на з нагоди  відзначення Дня працівників освіти педагоги були відзначені нагородами.

Естетичне задоволення отримали присутні від виступів учнів-першачків НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей», вихованки вокально-хорового гуртка центру дитячої та юнацької творчості Влади ДРУЖИНІНОЇ, зразкового художнього Фото без описухореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт», зразкового художнього хореографічного колективу бального танцю «Перлина» центру дитячої та юнацької творчості; танцювальної групи зразкового аматорського колективу української пісні і танцю «Барвінок» Міського палацу культури, педагогів закладів дошкільної освіти громади Дар’ї ВОЛОВОЇ та Дар’ї КАПІНОС, студентів Кропивницького музичного фахового коледжу Яніни БЕВЗЕНКО та Дмитра КІРІЯ.

Шановні освітяни, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

 

Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради,
КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень