Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мистецькі вихідні

Дата: 31.08.2021 08:43
Кількість переглядів: 897

Ось і літо промайнуло, а в центральній бібліотеці чарівний потяг разом з маленькими книголюбами знову прямував в книжкове царство, забираючи з собою останні промінці літа. Щирі, веселі дитячі посмішки, зацікавлені очі, піднесений настрій, азарт, командний дух – саме в такій атмосфері пройшла наша сьогоднішня зустріч під час літературної подорожі «Смішинки - веселинки». На дітей чекало безліч дивовижних відкриттів, незабутніх зустрічей, і, звичайно ж, сюрпризів.

Наближаються до кінця дні літніх канікул. Працівники юнацької бібліотеки намагаються зробити час, який діти проводять в бібліотеці цікавим та корисним для них. Цього разу бібліотекарі запропонували дітям в рамках реалізації проекта «Мистецькі вихідні» паперовий майстер - клас по виготовленню закладки «Олівець» в техніці оригамі. Діти майстрували своїми руками чудові різнокольорові закладки для своїх підручників та улюблених книг.

Завершальні літні «Мистецькі вихідні» для бібліотеки-філії №2 ознаменувалися заходом «Літературна карусель «До нас в гості завітай, нову книжку прочитай». 28 серпня 2021 року на затишній локації біля Будинку культури працівниці селищної книгозбірні запропонували односельцям нові надходження з фонду. На локацію підходили навіть цілими родинами, цікавились енциклопедіями, сучасною дитячою та підлітковою літературою. Не втрачають цікавості гостросюжетна проза, романи для жінок та твори авторок-землячок. Сподіваємося, знайомством з першого погляду усе не завершиться та запропоновані книжки найближчим часом потраплять до формулярів небайдужих читачів бібліотеки.

В Будинку культури смт Знам’янка Друга був проведений вечір відпочинку «Літо прощавай».

 

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень